Kedves Betérő!

Örülök, hogy benéztél hozzám! Ebben a blogban igyekszem közzétenni legjobban sikerült "alkotásaimat".
Ha figyelmesen megnézed a tartalmat, lentebb hasznos linkeket találsz, gyönyörű munkákkal és nagyon szép mintákkal.

Szívesen veszem az építő kritikát, és a dicsérő megjegyzéseket is. :-)))

Úgyhogy írj bátran, ha véleményed van!

Jó nézelődést!

2012. június 16., szombat

Újragondolás


Szintén kedves megrendelőm meglevő ékszerei szorultak javításra, újrafűzésre és az alap elképzelés újragondolására. Szerintem szépek lettek.






Türkiz szett

Egy nagyon kedves megrendelőm kérésére készítettem ezt a szettet. Legnagyobb örömömre nagyon tetszett neki. :-) Viseld sok örömmel Anikó!



Borzas gyűrűk

Az aktuális kedvenceim ezek a kis gyűrűk. Pici fánkokból készül, hálós alapra.




2012. június 12., kedd

Lidi medál

A napokban találtam rá Kovács Évi  blogjára. Érdekes módon eddig nem emlékszem, hogy láttam volna. Egyszerűen csak ámuldoztam, hogy milyen fantasztikus kreativitással hoz létre szebbnél szebb alkotásokat. Attól viszont, hogy ezeket a gyönyörű mintákat meg is rajzolta és önzetlenül megosztotta velünk, csodálom Őt. Több mintába annyira beleszerettem, hogy elhatároztam, hogy mindenképpen megfűzöm őket. Ennek a sorozatnak  az első darabját, a Lidi medált látjátok itt az én értelmezésemben, és az én színeimmel. 
Évi, köszönöm, köszönöm, köszönöm....

i





2012. június 6., szerda

Swarovski csillogás

Ezeket a swarovski trapézokat már évekkel ezelőtt megvettem, mert gyönyörűek, de nem igazán tudtam, hogy mit kezdjek velük. Most megérkezett az ötlet is.........



2012. június 3., vasárnap

Variációk egy témára

Újra peyotte, és újra háromszög, de most legalább lukas közepű! :-)))  Ígérem leszakadok most már erről a témáról egy időre.